promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasárnap jelentős változással tér vissza a TV2-es Álarcos énekes
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

November 22-én, vadonatúj jelmezekkel, megújult sztárcsapatokkal, és elképesztő leleplezésekkel tér vissza a 2 évaddal a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada.

Az RTL Klubon már hetek hóta tart az Álarcos énekes második szezonja, a TV2-n viszont csak november 22-én startol el a konkurens csatorna szuperprodukciójának low budget változataként emlegetett Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada. Bár a jelmezkészítők ezúttal is törekedtek arra, hogy minél kidolgozottabb és látványosabb jelmezeket alkossanak meg az új évadhoz, hacsak az RTL Klub és a TV2 Tigrisét egymás mellé állítjuk, rögtön szemet szúrnak a minőségbeli különbségek.

Tavasszal a TV2 mindent megtett, hogy lesöpörje nézettségben az Álarcos énekest, de ez egyszer sem sikerült nekik, és biztosra vehetjük, hogy amíg az RTL Klubon tart a műsor, addig a Nicsak, ki vagyok? csak mögötte fog kullogni.

A TV2-n futó produkcióban nemcsak a jelmezek, de a sztárcsapatok is megújultak: Ábel Anita csapatát erősíti majd Csonka András és Király Viktor, míg Kajdi Csaba és Pápai Joci mellett Mádai Vivien tűnik fel. További fontos változás a műsorral kapcsolatban, hogy ezúttal nem élőben fog menni a műsor, felvett adásokat láthatunk, akárcsak az Álarcos énekesnél.

A Nicsak, kivagyok? második évadában ezúttal is négy új maszk mutatkozik be minden adásban, a szereplők három körben adnak elő produkciókat. Őket a hangjuk, mozgásuk alapján kell felismerni a két sztárcsapatnak. Minden adásban három teljesen különböző előadással készülnek a szereplők, de nem mindegyikük adhatja elő minden produkcióját, ugyanis a két sztárcsapat körönként egyvalakit leleplez. Minden kör végén az a maszkos szereplő fedi fel magát, akit a sztárcsapatok megneveznek.

Az adás végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta. A műsor újdonsága lesz az úgynevezett „szuperképesség”, amely a szereplők egy-egy érdekes hobbiját, ügyességét mutatja be, ezzel segítve a sztárcsapatok feladatát: azaz kitalálni kit rejt a maszk. A döntőben további meglepetések várnak majd a nézőkre, visszatérnek ugyanis az első évad karakterei, akik duettet énekelnek a döntősökkel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás