promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Melissa McCarthy az emberiség egyetlen reménye – videó
Borítókép:  Decider
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eljött a nap, mikor a világ első szuperintelligenciája át akarja venni a hatalmat a Földön. Hihetetlen, de az emberiség utolsó reménye Melissa McCarthy, akinek magyarhangját sikerült teljesen elszúrni a Szuperagy szinkronos előzetesében.

A mai világban a modern technika mindent tud rólunk. Csak egy hétköznapi példa: ha valamikor elkezdünk otthon beszélgetni arról, hogy lassan ideje lenne venni egy új mikrohullámú sütőt, bizrosra vehetjük, hogy nem sokkal később szembe fog jönni velünk egy mikróval kapcsolatos hirdetés a Facebook-on.

De gondoljunk csak a káromkodó hűtőszekrényekre, amelyek folyton figyelmeztetnek bennünket a szomorú igazságra, hogy ha túl sokszor nyitogatjuk a hűtő ajtaját, és nem mozgunk eleget, akkor könnyen túlsúlyossá válunk.

Hasonló történik Melissa McCarthy-val legújabb filmjében, a Szuperagyban is. A film hivatalos leírása szerint Carol egy meghökkentően tipikus háziasszony – volt eddig. De most egyre furcsább dolgok történnek vele. Először visszabeszél neki a tévéjé, azután beszól a telefonja, majd végül a mikrohullámú sütője is szemtelenkedni kezd vele, és ő persze azt hiszi, valaki viccelni próbál vele. Vagy esetleg megőrült kicsit. Pedig a helyzet még ennél is súlyosabb.

A világ első szuperintelligenciája őt választotta kísérleti alanyául, hogy megvizsgálja a kimeríthetetlen gépagy hatását az emberekre: hogy aztán a tanulságok leszűrése után átvegye a hatalmat a Földön. Nincs olyan terminátor, amely meg tudná állítani a szörnyen okos tervet… legfeljebb egy kedélyes, duci és nagyon elszánt háztartásbeli.

Melissa McCarthy tipikusan az a színésznő, akit egyesek imádnak, mások pedig messze elkerülnek mindent, amihez köze van. Valószínűleg a Szuperaggyal sem lesz ez másképp, amit a hazai forgalmazója, az InterCom adatai szerint december 10-én mutatnak be a magyar mozikban.

Miután néhány napja a kormány döntése miatt az ország összes filmszínházának újra be kellett zárnia, már most biztosra vehetjük, hogy teljesen kizárt, hogy sok másik, még idénre ütemezett filmmel egyetemben, a Szuperagyat is bemutassák még ebben az évben, mindenesetre bízzunk benne, hogy a lehető leghamarabb újra kinyithatnak a mozik.

A Szuperagy szinkronos előzetesét alább nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás