promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fantasztikus hírt kaptak Arnold Schwarzenegger rajongói
Borítókép:  Arnold Schwarzenegger / CHARLES SHOLL / BRAZIL PHOTO PRESS / Brazil Photo Press via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Terminátor-széria sztárja, Arnold Schwarzenegger egy igazán különleges projektet szerzett magának, ami már most sikerre van ítélve.

Az egyik utolsó ma is aktív akcióhősnek számít Arnold Schwarzenegger, aki a politikai pályafutása után visszatért a filmekhez, és bár az utóbbi években nem volt akkora dobása, mint régebben, de a rajongók persze így is imádják őt. Most viszonylag új vizekre kénytelen evezni, hiszen a járvány miatt lehetetlen helyzetbe kerültek a mozik, így az oda szánt alkotások is problémákba ütköztek, ezért Hollywood elkezdett a streaming szolgáltatók, illetve a szériák felé tekinteni – és Arnie is így tett.

Arnold Schwarzenegger főszerepet vállalt egy izgalmas, kémes sorozatban, ami egy apa, és a lánya globális kalandjairól szól, és a Netflixnek annyira megtetszett az ötlet, hogy egyből lecsapott rá, ráadásul az ilyenkor megszokott egyetlen részes berendelés helyett rögtön az egész évadot kérték belőle, szóval ezek alapján kijelenthetjük, hogy hisznek a sikerben.

Eddig leginkább mozifilmekben láthattuk a hírességet, és hosszú idő után most először vállalt szerepet egy szériában, szóval ez sok szempontból remek hírnek minősül. Az pedig külön öröm, hogy pont az egyik legnagyobb piaci szereplő, a Netflix gondolta úgy, hogy kell nekik a jelenleg még cím nélküli alkotás, amit a Skorpió – Agymenők akcióban készítője, Nick Santora fog elhozni nekünk.

Már az is kiderült, hogy a jövőre érkező Top Gun – Maverick színésznője, Monica Barbaro fogja alakítani Arnold Schwarzenegger lányát, de azt még nem árulták el, hogy mikor láthatjuk a sorozatot. Az biztos, hogy mindenkinek fontos ez a project, hiszen egy ekkora húzónévvel muszáj lesz nagyot alkotniuk, ha nem akarják, hogy fellázadjon a közönség.

Monica Barbaro:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás