promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: a Netflix berendelte Az Esernyő Akadémia 3. évadát
Borítókép:  Az Esernyő Akadémia / via f21.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Remek hírt kaptak Az Esernyő Akadémia rajongói, hiszen a Netflix bejelentette, hogy érkezik a különleges sikersorozat folytatása.

2019-ben mutatkozott be a Netflix saját gyártású szériája, Az Esernyő Akadémia, ami Gerard Way és Gabriel Bá azonos című képregényein alapul. Az alkotás olyan emberekről szól, akik rejtélyes módon különböző szuperképességekkel születtek, és gyerekként egy igazságosztó csapat tagjai voltak, de egy szörnyű tragédia után felnőtt korukra szétszéledtek, hogy egyedül birkózzanak meg a régi traumákkal – egészen addig, amíg el nem jön a pillanat, amikor csak közösen menthetik meg a világot.

Rendkívül kreatív, látványos, egyedi és izgalmas sorozat Az Esernyő Akadémia, aminek a legutóbbi, második évada szinte mindenkit letaglózott, így most nagyon örülhetünk, hiszen a Netflix hivatalosan is berendelte a folytatást, ami a járványhelyzettől függően akár jövőre meg is érkezhet.

A készítők folyamatosan meg tudnak lepni minket, így biztosak lehetünk abban, hogy a következő részekben is lesz pár érdekes fordulat, illetve a családi kapcsolatokat is elmélyítik, miközben valószínűleg megint kitalálnak valami igazán elvetemült világvége-teóriát, ami egyszerre lesz félelmetes és végtelenül szórakoztató – szóval van miért várnunk a folytatást.

Akik pedig nem bírják ki Az Esernyő Akadémia visszatéréséig, azok szerencsére képregények formájában is élvezhetik a történetet, ugyanis Magyarországon a Vad Virágok Könyvműhely megjelentette az eddigi részeket, amik a sorozathoz hasonló izgalmakkal várják az olvasókat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás