promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A rajongók kiakadtak az új Star Wars-film előzetese miatt
Borítókép:  Star Wars
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Amikor az ember azt gondolná, hogy az új trilógia után már nem történhet rosszabb a Star Warsszal, akkor a Disney minden rajongónak megadja a kegyelemdöfést az új Holiday Speciallel.

Bizonyára sokan emlékeznek még az 1978-ban készült Star Wars Holiday Special-re, amiben Chewbacca próbál eljutni a szülőbolgyójára, a Kashyykra, hogy a családjával megünnepelje az Élet Napját.

Hasonló alapokon nyugszik a Disney LEGO Star Wars Holiday Special-je is, amiben az új trilógiában megismert Rey és BB-8 akarnak eljutni az ünnepségre, de előtte még felkeresnek egy régi Jedi Templomot. Itt találnak egy kulcsot, ami megnyitja a galaxis múltjának kapuit, és hirtelen Luke Skywalker X-szárnyújában találják magukat az Egy új remény végi csatában.

Mint az köztudott, a Disney azzal a céllal készítette el a Skywalker korát, hogy azzal összefogja az elmúlt 43 év Star Warsos univerzumát, de mint láthattuk, ez nem sikerült nekik. Szemmel láthatóan a LEGO Star Wars Holiday Special lesz az új próbálkozásuk, mert ahogy az előzetesben is megfigyelhető, alaposan meg lesz kavarva a tér-idő kontinuum, és Dr. Emmett Brown sajnos nem volt a közelben, hogy figyelmeztesse Rey-t ennek a veszélyeire.

Ezért történhet majd, hogy Rey összecsap Darth Vaderrel, hogy az ifjabb és az idősebb Han Solo azon morfondíroznak, hogy ki lőjjön előbb, vagy hogy a létező összes Jedi és Sith összecsap egy látványos fénykard csatában. Bár ez a ünnepi kiadás jelentősen jobban néz ki az 1978-as wookieparádénál, a rajongók így is teljesen kiakadtak azon, hogy a Disney milyen mélyre akarja még elásni a Csillagok háborúját.

A LEGO Star Wars Holiday Special november 17-én érkezik a Disney+-ra. Az előzetes alább tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás