Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Opitz Barbi Sia bőrébe bújva tarolt a Sztárban Sztárban

Opitz Barbi Sia bőrébe bújva tarolt a Sztárban Sztárban

Zene, Film & Kultúra

Opitz Barbi Sia bőrébe bújva tarolt a Sztárban Sztárban

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 11:41

Visszatértek a már kiesett versenyzők, és Opitz Barbi tudta a legjobban levenni a lábáról a közönséget.

Elég érdekesen indult a Sztárban Sztár tizedik adása, mivel az eddig folyamatosan jól teljesítő Curtis nem jelent meg a próbán, de az élő showban sem. A stúdióban vártak, amíg lehetett, de aztán eldőlt, hogy az énekes-rappert ki kell zárni a versenyből, így biztossá volt, hogy Tóth Andi, Vastag Csaba, illetve Szabó Ádám jutott tovább.

Curtis miatt aggódtak a rajongók, de mint kiderült, a mindenszentek és édesapja hiánya nagyon megviselte, így képtelen volt fellépéni a showban. 

"Egyszerűen képtelen voltam elindulni és szórakoztatni... Tudom egy előadónak >>szuperhősnek<< kell lennie, én nem vagyok az! Ember vagyok!"

- írta a rapper Instagramon. 

A műsornak ettől függetlenül robognia kellett, ahol újra színpadra léptek a már kiesett versenyzők, hogy eldőlhessen ki kapja közönségdíjat a visszatérő extra produkciók közül. Egy ember csak egy énekesre szavazhatott, a zsűri pedig csak a kritikákkal segített, pontozni nem pontozott.

A százalékos eloszlás nagyon érdekes volt, mert Opitz Barbi toronymagasan hagyta maga mögött a mezőnyt, és a szavazatok 40,2 százalékát zsebelte be. A dobogóra még Horváth Boldi fért fel 19,4 százalékkal (pedig nem lett túl jó a Haddaway utánzata), és Miss Mood 14,3 százalékkal.

Itt azért sok múlik azon is, hogy ki melyik előadót kapja meg, és hát Opitz Barbihoz igazán illett Sia stílusa, az Unstoppable című szerzeménnyel meg nem nagyon lehet mellélőni.

Borítókép: TV2