promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Borat 2 teasere Donald Trumpon gúnyolódik – videó
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, mikor debütál a Borat 2. része, és ahogy az várható volt, az amerikai elnökválasztás előtt mutatják be Sacha Baron Cohen polgárpukkasztó, de nagy sikernek örvendő áldokumentumfilmjének folytatását.

Mindenkit megdöbbentett a váratlan hír, hogy Sacha Baron Cohen titokban leforgatta a 2006-ban bemutatott, Oscar-díjra is jelölt Borat: Kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című komédia folytatását, aminek története szerint Borat igazi mozisztárnak képzeli magát az előző film miatt, és különféle álruhákban igyekszik bújkálni és interjút készíteni bizonyos emberekkel.

Valahol számítani lehetett rá, hogy Cohen Donald Trumpot is beleszövi az új filmjébe, és éppen emiatt a november 3-i amerikai elnökválasztás előtt láthatjuk majd a filmet. A kérdés csupán az volt, hogy melyik streamingszolgáltató csapott le rá, hiszen azt már korábban is tudtuk, hogy a Borat folytatása nem kerül a mozikba.

Mint kiderült, a Borat: Gift of Pornographic Monkey to Vice Premiere Mikhael Pence to Make Benefit Recently Diminished Nation of Kazakhstan címet (egyelőre nincs magyar címe) viselő 2. rész október 23-án debütál a Magyarországon is elérhető Amazon Prime-on.

A film első teaser trailere a kazah állam kamu Twitter-oldalán jelent meg, ami teljes mértékben Donald Trumpon gúnyolódik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás