promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Globális felháborodást keltett az élőszereplős Pán Péter színesbőrű Csingilingje
Borítókép:  Entertainment Tonight
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Disney bejelentette, hogy Yara Shahidi fogja játszani Csingilingket az élőszereplős Pán Péterben. A rajongók nemcsak Magyarországon, de a világ számos pontján felháborodtak.

Néhány hónappal ezelőtt adtunk róla hírt, hogy a Disney bejelentette, ki lesz az élőszereplős Pán Péter-filmben a címszereplő kampókezű ellenfele, James Hook kapitány.

J. M. Barrie halhatatlan meséjét már sok filmes produkció feldolgozta, és nagyon sok színész bújt már a "vén keszeg" bőrébe; Steven Spielberg 1991-es Hook című filmjében például Dustin Hoffmann alakította az antihőst, míg a 2003-ban az Universal és a Columbia gyártásában készült Pán Péter-adaptációban Jason Isaacs játszotta a karaktert.

A Deadline közölte a hírt, hogy nemrég újabb színész csatlakozott a projekthez, aki Csingilinget fogja alakítani. Yara Shahidi-t eddig olyan sorozatokban láthattuk, mint a Feketék fehéren és a Grown-ish. A 20 éves Yara az első színesbőrű színész az élőszereplős Pán Péter-gárdájában, de már ez is óriási felháborodást keltett a rajongók körében a világ számos pontján. Nagyon sokan már a Disney korábbi döntésével sem értettek egyet, mikor a szintén színesbőrű Halle Bailey-t választották Ariel szerepére az élőszereplős A kis hableányhoz. Hogy Csingiling castingja milyen hatással lesz majd a film jövőbeni bevételi számaira, az majd a premier után kiderül.

A Pán Péter & Wendy címet viselő élőszereplős adaptáció forgatókönyvén forgatókönyvén David Lowery és Toby Halbrooks dolgozik. Emellett Lowery fogja ellátni a rendezői feladatokat is.

Yara Shahidi, Csingiling megformálója a Disney élőszereplős Pán Péter & Wendy című filmjében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás