Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gal Gadot lesz mindannyiunk karácsonyi ajándéka

Gal Gadot lesz mindannyiunk karácsonyi ajándéka

Zene, Film & Kultúra

Gal Gadot lesz mindannyiunk karácsonyi ajándéka

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 21:01

A Warner Bros. karácsonyra halasztotta el a Wonder Woman 1984 premierjét, és biztosak lehetünk benne, hogy a Fekete Özvegy és a Dűne is hasonló sorsra jut.

Bár Amerikában szépen lassan újranyitnak a nagyobb mozik is, az emberek nem akarnak egy helységbe törömülve filmet nézni és megkockáztatni, hogy elkapják a koronavírust. Várható volt, hogy a stúdiók újra elkezdik eltologatni az őszi filmek bemutatóit, mint például a King's Man: a kezdetek-et, amit idén már biztos nem láthatunk.

Hasonló sorsra jutott a Bernard Rose 1992-es klasszikus horrorfilmjének „spirituális folytatásának” számító Kampókéz, amit az Universal 2021-re időzített át, de pontos premierdátumot eddig nem közöltek.

Ami viszont biztos, hogy a Wonder Woman 1984 sem kerül októberben a mozikba; a Warner Bros. idén karácsonyra, 2020. december 25-ére halasztotta el az új DC-filmet.

A stúdió elnöke, Toby Emmerich úgy fogalmazott, hogy a filmet rendező Patty Jenkins egy kivételes alkotó, és a Wonder Woman 1984 egy rendkívül dinamikus film, amit minden korosztály imádni fog, ezért döntöttek az ünnepi bemutató mellett.

Biztosra vehető, hogy a Wonder Woman 1984 újabb elhalasztása csupán a jéghegy csúcsa, nemsokára hasonló bejelentésre számíthatunk a Fekete Özveggyel és a legújabb James Bond-film, a Nincs idő meghalnival kapcsolatban is, de azzal is számolni kell, hogy a Dűne sem kerül már idén a mozikba.

Borítókép: IMDb