promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Csupán egyévados lesz az Obi-Wan Kenobis Star Wars-sorozat?
Borítókép:  Ewan McGregor, mint Obi-Wan Kenobi / via cineartstudio.blog.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A rajongók már nagyon várják Ewan McGregor visszatérését a legendás Obi-Wan Kenobi szerepében, de úgy néz ki, hogy a Disney még a vártnál is kevesebbel szúrja ki a szemünket.

Elég hányattatott sorsa van a Disney+ platformra érkező Obi-Wan Kenobi sorozatnak, hiszen a koronavírus-járvány miatt elhalasztották a munkálatokat, ráadásul állítólag a stúdió annyira elégedetlen volt az első forgatókönyvekkel, hogy kőkeményen újra kellett írni őket. Ettől függetlenül még mindig lázban tartja a Star Wars-fanatikusokat a széria, hiszen a fantasztikus Ewan McGregor újra elvállalta az ikonikus karakter megformálását.

Sajnos van, ami egy kicsit lankasztja a közönség lelkesedését, ugyanis a színész elárulta, hogy mindössze egyetlen évados lesz az Obi-Wan Kenobiról szóló sorozat, ami elvileg a Star Wars harmadik, és negyedik epizódja közötti időszakban játszódik, és egyes információk szerint mindössze hat epizódot fog tartalmazni – de persze Ewan McGregor nem zárja ki a folytatás lehetőségét, hiszen nagyon izgatott.

A SlashFilm cikke alapján a világsztár azt is elmondta, hogy jelen állás szerint végül jövő tavasszal kezdődik a forgatás, és akár még abban az évben, vagy 2022 elején megjelenhet a Disney+ kínálatában a várva várt alkotás, amit Deborah Chow (The Mandalorian) rendez majd Joby Harold (Arthur király – A kard legendája) története alapján.

A 2019-es The Mandalorian című széria új lendületet adott a George Lucas által megálmodott sci-fi univerzumnak, még annak ellenére is, hogy a Star Wars: Skywalker kora rendesen felkavarta a közönséget. Ebből is látszik, hogy a Csillagok háborúja jövője pillanatnyilag nem a filmekben, hanem a sorozatokban rejlik, mivel ezek könnyebben be tudják rántani a nézőt, ezért elég sok múlik az Obi-Wan Kenobi köré összpontosuló mű sikerén – szóval nem kell aggódnunk, ezzel a készítők is tisztában vannak, így valószínűleg nem fogják elbaltázni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás