promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Istenes Bence nyitott házasságban él Csobot Adéllal?
Borítókép:  NLC
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Adél és Bence megint elkezd másokkal flörtölgetni az Álarcos énekesben, mire a Nyomozók megkérdezték tőlük, hogy nyitott házasságban élnek-e.

Az RTL Klubon futó Álarcos énekes első évadában Istenes Bence többször is kihúzta a gyufát feelségénél, Csobot Adélnál azzal, hogy a táncos lányokkal vagy a Nyuszival flörtölgetett. Adél viszont a Robotot nézte ki magának, ami nyilván nem tetszett a műsorvezetőnek, de volt, hogy egy kihívó ruha miatt ripakodott rá párjára.

Úgy tűnik, hogy a 2. évadban is folytatódik ez a fajta szúrkálódás: Csobot Adél már rögtön az első adásban elkezdett szemezgetni a Tigrissel, amit Bence persze nem hagyhat szó nélkül. A következő adásban megint néhány rendkívül csinos, fiatal nő társaságában fog színpadra lépni.

„Ne flörtölgess!”

- figyelmezteti férjét Adél.

Egy későbbi bejátszásban viszont azt láthatjuk, hogy a Nyomozó egy újabb versenyzővel akarja féltékennyé tenni Bencét. Persze a műsorvezető viccesen reagál erre.

„Neked már mindenki udvarol. Az előző évadból kiderült, hogy Te vihető vagy”

Ezek után Sebestyén Balázs komolyan megkérdezte a házaspárt, hogy nyitott házasságban élnek-e, majd Hargitai Bea Bencéhez fordult, és afelől érdeklődött, hogy boldoggá teszi-e a feleségét.

Természetesen mindenki tudja, hogy Adél és Bence nagyon boldogok egymás mellett, és a műsorban látott élcelődés csak poén a részükről. De való igaz, hogy ezek a jelenetek már az Álarcos énekes szerves részeivé váltak, és a produkció közösségi oldalán olvasva a kommenteket, a nézők imádják nézni, ahogy piszkálják egymást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás