promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idén már nem kerül moziba a King's Man: A kezdetek
Borítókép:  Pinterest
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A koronavírus-járvány miatt már az idén őszre ütemezett filmek premierjeit is elkezdték elhalasztani. Ennek egyik áldozata a King's Man: A kezdetek, ami szeptemberben került volna a mozikba.

Mikor a Tenet után már azt hittük, hogy végre új, és nagyobb filmeket is bemutathatnak a nemzetközi mozikban, akkor a koronavírus megint keresztülhúzta a stúdiók és filmkedvelők számításait.

A Variety információi szerint a King's Man: A kezdetek már idén biztosan nem fog moziba kerülni, a Disney 2021. február 26-ra tűzte ki az új premierdátumot.

A stúdió azzal indokolta a döntését, hogy nem szeretnék megkockáztatni, hogy a nagysikerű kém-akcióvígjáték széria legújabb darabja anyagi bukás legyen, hiszen a járvány miatt továbbra sem özönlenek az emberek a mozikba.

További hírek a Disney-től, hogy a cégbirodalomhoz tartozó Searchlight drámája, a Nomadland premierjét is elhalasztották december 4-ére, és a Lelki ismeretek után következő Pixar-film, a Luca is 2021. június 18-ra lett átidőzítve.

A King's Man: A kezdetek a Kingsman megalakulásáról fog szólni; a főbb szerepekben olyan színészeket láthatunk majd, mint Ralph Fiennes Gemma Arterton, Rhys Ifans, Djimon Hounsou, Aaron Taylor-Johnson, Matthew Goode, Daniel Brühl és Charles Dance. Az előzményfilmet az előző két Kingsman-t is dirigáló Matthew Vaughn rendezte.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás