promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Új szereplővel gazdagodik a Barátok közt
Borítókép:  Barátok közt / via blikk.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub tízezer epizódot is megélő sikersorozata, a Barátok közt egy népszerű színházi művésszel lepi meg a nézőket.

Hihetetlen mérföldkőhöz érkezett múlt hét szerdán az 1998 óta futó Barátok közt, hiszen levetítették a széria tízezredik részét, ilyenre pedig még sosem volt példa a hazai televíziózás történetében, de külföldön is nagyon ritka ez a teljesítmény. Az évek alatt rengeteg színész megfordult már a szereplőgárdában, és most a SorozatWiki írja, hogy Földes Tamás is csatlakozott a stábhoz Harmath Árpádként.

„Tavasszal, a karantén időszak után behívtak egy castingra, a Gizit alakító Gyebnár Csekkával eljátszottunk egy jelenetet, és nem sokkal később szóltak, hogy megkaptam a szerepet. A fiamat alakító Pesák Ádám a Budapesti Operettszínházban régi kollégám, és korábban már sokat mesélt a sorozatról”

– mesélte a színházi szerepeiről ismert színész, akinek amúgy lánya, Földes Eszter a Kiscsillag nevű zenekarból ismert Lovasi András felesége.

Nagy változás lesz majd Földes Tamás számára a színpad után televízióban szerepelni, hiszen nem ugyanazt az előadásmódot kívánja a kettő, így hiába van mögötte hosszú évek tapasztalata, egy kicsit neki is alkalmazkodnia kell az új körülményekhez.

„Azt szoktam meg, hogy úgy kell szerepelni, hogy a hátsó sorban ülők is lássák, hallják, mi történik a színpadon. A sorozatban a mimikát, a gesztusokat, a hangerőt sokkal finomabban kell érzékeltetni. Az okozott igazán nagy kihívást, hogy megtaláljam ennek a módját. Úgy érzem, egyre jobban sikerül”

– osztotta meg a Barátok közt hétfő este bemutatkozó új arca, aki azt is elárulta, hogy mindenki pozitívan fogadta őt és segítőkészek voltak vele – úgy érzi, hogy egy kiválóan működő, igazán profi csapatba került.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás