promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült a titok: ők lesznek a Sztárban sztár idei versenyzői?
Borítókép:  a Sztárban sztár idei zsűrije: Kökény Attila, Köllő Babett, Papp Szabi és Bereczki Zoltán / via musorvizio.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Sokan kíváncsiak már arra, hogy kik bújnak a különböző hírességek bőrébe a Sztárban sztár új évadjában, és most örülhetnek, hiszen kiszivárgott pár elég izgalmas név.

A TV2 2013-ban indította el a Sztárban sztár című műsorát, amiben ismert magyar előadók teszik próbára magukat úgy, hogy minden héten mást utánoznak, a fizikai átalakulásukat pedig profi smink-, és maszkmesterek segítik. A produkció hatalmas sikert ért el, hiszen több maradandó pillanatot is köszönhetünk neki, ráadásul augusztus 30-án érkezik a folytatás.

A csatorna már bejelentette, hogy a műsorvezető továbbra is Till Attila lesz, viszont új arcokat is köszönthetünk a zsűriben, hiszen a már ismert Papp Szabi és Bereczki Zoltán mellett most Kökény Attila, és a Feleségek luxuskivitelben szépsége, Köllő Babett fognak véleményt alkotni a versenyzők teljesítményéről.

Pár kedvcsinálót is kaptunk a TV2 jóvoltából, amikből valószínűleg kiderült, hogy idén Vastag Csaba és Fésűs Nelly is kipróbálja magát a műsorban. A Ripost egy bennfentes ember információira hivatkozva írja, hogy bizony akad még pár izgalmas név, akik állítólag feltűnnek az adásokban, ilyen például a Roy & Ádám Trió énekese, Kohánszky Roy is.

„Valóban felmerült Roy neve, ráadásul én többször is láttam az épületben, és bár nagyon jó az étkezde itt, nem hiszem, hogy csak ebédelni jött volna. De jobb, ha felkészülnek a nézők, hallottam ugyanis a folyosón már Diaz vagy Zséda nevét, ahogy Molnár Tamásét is”

– árulta el a névtelen informátor.

Ezt persze még nem szabad készpénznek vennünk, de jó eséllyel sokan lennének kíváncsiak a gyönyörű Zséda, a Wellhelloból ismert Diaz, vagy az egykori Anti Fitness Club-tag – és jelenleg a JETLAG frontembereként bizonyító – Molnár Tamás mókás fellépéseire.

Akárhogy is alakul, az biztos, hogy rengetegen várják már izgatottan az indulók végleges listáját.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás