promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Jurassic World-mesesorozat előzetese
Borítókép:  Jurassic World: Camp Cretaceous / via digitalmarketnews.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egyenesen a Netflixre jön hamarosan a Jurassic World világában játszódó Camp Cretaceous, ami igaz, hogy animációs alkotás lesz, de az előzetes alapján elég izgalmasnak tűnik.

2015-ben a Jurassic World ismét dinoszaurusz-lázba hozta a világot, hiszen elképesztő siker lett a film, aminek jelenleg is az új részén dolgoznak, koronavírus-járvány ide vagy oda. Igaz, hogy még várnunk kell a Chris Pratt és Bryce Dallas Howard főszereplésével készülő alkotásra – amiben ráadásul még a Jurassic Park színészei is feltűnnek majd –, de addig is van egy kis meglepetése a stúdiónak számunkra.

A SlashFilm írja, hogy szeptember 18-án érkezik a Netflixre a Jurassic World: Camp Cretaceous című animációs sorozat, ami hat tini kalandjait meséli el a dínók által rettegésben tartott szigeten.

Elég érdekes koncepció, hiszen az itt producerként tevékenykedő Steven Spielberg által megálmodott világban hiába van humor meg izgalom, azért akadnak elég félelmetes jelenetek is, mivel például egy vérszomjas velociraptor megjelenése nem éppen megnyugtató a legtöbbek számára.

A készítők pedig pontosan tudják, hogy hiába csak egy meséről van szó, a dinoszauruszok nem játékszerek, szóval akármennyire is gyerekesnek tűnhet elsőre az egész ötlet, lesz okunk adni egy esélyt ennek a szériának, ráadásul a Jurassic World rendezője, Colin Trevorrow elárulta, hogy igazán minőségi darabra számíthatunk, amire mindenki büszke.

Itt lehet megtekinteni a Jurassic World: Camp Cretaceous előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás