promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Johnny Deppet megütötték
Borítókép:  Daily Star
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Állítólag egy hölgy védelmében emeltek kezet a sztárra.

Amber Heard a kihallgatása második napján bevallotta, hogy megütötte exférjét, Johnny Deppet, de mint mondta, nem ő kezdte a veszekedést, hanem mindezt húga, Whitney védelmében tette - számolt be az esetről a The Guardian.

A pofon előtt Amber veszélyben látta húgát, és eszébe jutott, hogy Johnny már egyszer elmesélte neki, hogyan lökte le a lépcsőről korábbi barátnőjét, Kate Moss-t.

Amber pofonja még 2015-ben csattant el Johnny arcán, amikor éppen Los Angeles-i otthonukban tartózkodtak.

Amber azt mondta, mindent hirtelenjében történt, egyszerűen csak bevillant neki Johnny korábbi cselekedete, és azonnal cselekedett.

A meghallgatáson az is kiderült, hogy az incidens során később állítólag Johnny Amber haját húzta, miközben a másik kezével ütötte őt. Depp védőügyvédje, Eleanor Laws ezután elmondta azt, is hogy ez nehézkésen ment volna,

hiszen abban az időszakban Johnny egyik keze gipszben volt.

Egy másik eset kapcsán, amikor a vádak szerint Amber-t Johnny három napig fogságban tartotta, az ügyvéd elmondta, hogy ez idő alatt a nő karján keletkezett sérüléseket valószínűleg Amber saját magának okozta, hogy később bántalmazással vádolhassa meg férjét.

Amber a meghallgatáson tagadta az egyik legfurcsább vádat, hogy saját ürülékét bosszúból hagyta volna a hitvesi ágyukban, miután a kapcsolatuk előző nap befejeződött,

azt valószínűleg saját kutyájuk csinálta oda, aki nem volt éppen szobatiszta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás