promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jelentős műsorváltozás lesz az RTL Klubon
Borítókép:  24.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Augusztus elejétől láthatjuk A Konyhafőnök új évadát, míg a Barátok közttel kapcsolatban megint drasztikus döntést hozott az RTL Klub.

Ahogy arról már beszámoltunk, az RTL Klub népszerű gasztro reality-je, A Konyhafőnök eddig még sosem látott casting epizódokkal, hatalmas kiborulásokkal, botrányokkal, megható és vicces pillanatokkal, vadonatúj formában tér vissza, aminek első részét augusztus 3-án 20:10-től láthatunk.

Jelenleg ebben a sávban A mi kis falunk 4. évadának ismétléseit sugározzák, míg az egyre gyengébb nézettséget produkáló Barátok közt 21:15-től van képernyőn.

Mivel Berényiéket egyre jelentősebb érdektelenség övezi, kijelenthetjük, hogy a sorozat már tényleg a végét járja. A SorozatWiki azt írja, hogy már a 10%-os közönségarányt sem éri el, ezért az RTL Klubnál úgy döntöttek, hogy augusztus 3-án megint átkerül egy másik idősávba.

Ez azt jelenti, hogy a Barátok közt újra kikerül a főműsoridőből, és visszakerül a délutáni, valamint a késő esti sávba, így augusztus 3-tól már 17:05-től, illetve 22:00-tól láthatják az új részeket azok a televízió nézők, akik továbbra is hűségesen kitartanak a Mátyás király tér lakói mellett.

Emellett egy vadonatúj török sorozat is érkezik a csatornára, ami szintén augusztus 3-án debütál majd. Az Egy csodálatos asszony című telenovella egy rendkívüli népszerűségnek örvendő szériának számít, ami a Tokyo Drama Awardsról és a Golden Butterfly Awardsról is díjakat hozott el.

A három évados széria egy családanyáról, Baharról szól, akinek a férje egy szerencsétlen napon eltűnik a tengerben. A nő több műszakban igyekszik eltartani gyermekeit, közben azonban a szegénynegyedbe szorulnak, ahol további próbatételek várják őket - írja a SorozatWiki.

Az Egy csodálatos asszony epizódjait minden hétköznap 15:55-től láthatják a nézők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás