promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutálisan drága lesz Ryan Gosling és Chris Evans közös Netflix-filmje
Borítókép:  Chris Evans és Ryan Gosling / movieweb.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bosszúállók: Végjáték készítői hozzák el nekünk a Netflix eddigi legköltségesebb alkotását, amiből rögtön több részt is terveznek.

Úgy tűnik, hogy megvan a következő évek egyik legjobban várt filmje, hiszen az Amerika Kapitány: Polgárháború, illetve a Bosszúállók: Végtelen háború rendezői, a Russo testvérek egy újabb nagy dobásra készülnek, ráadásul Ryan Gosling (Kaliforniai álom, Szárnyas Fejvadász 2049) és Chris Evans (Tőrbe ejtve, Amerika Kapitány) főszereplésével – egyenesen a Netflixre.

A The Gray Man két vérprofi CIA-ügynök macska-egér játékáról szól, ahol Ryan Gosling menekül Chris Evans elől, és természetesen egy izgalmas, látványos műre számíthatunk.

A MovieWeb cikkéből az is kiderült, hogy az alkotást maguk a Russo testvérek fogják rendezni, és Ryan Gosling karaktere köré akarják építeni az egész szériát, aminek az első részére 200 millió dollárt (nagyjából 62 milliárd forintot) szánnak. Ez elképesztően sok pénz, főleg egy Netflix produkciónál, így ez lesz a platform eddigi legdrágább filmje.

A készítők nagyon bíznak a Mark Greaney könyvén alapuló mű sikerében, hiszen két ilyen népszerű színész, illetve a Bosszúállók: Végjáték rendezői szinte garantálják, hogy ez legyen a Netflix eddigi legnagyobb dobása. Az még nem derült ki, hogy pontosan mikor csapnak össze a hollywoodi szépfiúk, de valószínűleg 2-3 éven belül érkezik a The Gray Man.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás