promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Michael Bay koronavírusos thrilleren dolgozik
Borítókép:  Hollywood Reporter
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Armageddon, a Bad Boys, a Pain and Gain, és a Transformers-filmek rendezője, Michael Bay producerként dolgozik egy karanténthrilleren, aminek forgatása hamarosan megkezdődhet.

A nem is olyan távoli jövőben, 2022-ben, Los Angeles-ben fog játszódni a Songbird című karanténthriller, melynek története szerint egy évek óta tomboló járvány miatt hoszú ideje érvényben van a karantén, a vírus pedig mutálódott, és sokkal veszélyesebb, mint előtte bármikor. Emellett komoly szerepet kapnak a kormányzati összeesküvések, hogy vajon mi okozhatta a vírus kialakulását.

A Songbird-ben KJ Apa (Riverdale, Egy kutya négy élete) és Sofia Carson (Utódok-filmek) lesznek a főszereplők, mellettük pedig olyan színészeket láthatunk majd, mint Demi Moore, Bradley Whitford, Craig Robinson, Jenna Ortega, Paul Walter Hauser és Peter Stormare.

Mivel Hollywood-ban még mindig nem állt vissza minden a normális kerékvágásba, az egy légtérben játszódó közös jeleneteket csak később tudják felvenni, addig azonban a színészek egy, a saját otthonukban elhelyezett kamera előtt fogják eljátszani a szerepüket, amiből aztán a szintén otthonról dolgozó vágó fogja összerakni az anyagot, miközben a rendező Zoom-on keresztül fogja közölni az útmutatásait.

A közös jelenetek felvételekor viszont a színészeknek tartania kell a biztonsági távolságot, a stábtagoknak maszkban és kesztyűben kell dolgozniuk, továbbá nem vesznek majd részt statiszták a forgatáson, hanem CGI-háttérszereplőket fognak használni.

A film Adam Mason rendezésében fog készülni, aki eddig olyan filmeket dirigált, mint Az ördög széke vagy a Blood river, de a Hulu nagysikerű sorozatában, az Into the Dark-ban is két epizódot jegyez. A Songbird premierdátuma egyelőre nem ismert.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás