promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szokatlan helyen tűnt volna fel Vitray Tamás hangja
Borítókép:  Czimbal Gyula / MTI/MTVA
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A 87 éves legendás műsorvezetőnek újra hallhattuk volna a hangját a rádión kívül, de sajnos ebből nem lesz semmi. 

Nagyon érdekes ötlettel állt elő a szegedi színház csapata, akik Händel: Agrippina című operájába szerették volna becsempészni Vitray Tamás hangját, amit mindig óriási élmény hallani, bármiről is legyen szó. Vitray lett volna végig a narrátor, de a legendás műsorvezető neve eltűnt, szóval a nézők sajnos nem találkozhatnak vele a darabban.

A koronavírus ezt is jól megcsinálta, mivel bizonytalan volt az előadás sorsa, aztán amikor kiderült, hogy mégis szabad az út, gyorsan kellett valamit kitalálni. A kapkodás miatt nem volt más lehetőség, a narrátor szerepét ki kellett venni a sztoriból.

„Forradalmi ötletet találtunk ki arra, hogy miként lehetne egy tévés legendát szerepeltetni az operában. Sajnos a pandémia keresztülhúzta a számításainkat, sokáig bizonytalan volt az előadás sorsa, és közben nem tudtunk elég időt szánni a történet átalakítására. Végül úgy döntöttünk, kikerül a narrátor szerepe a történetből. Vitray Tamásban kiváló embert ismertem meg, remélem, lesz alkalmunk együtt dolgozni”

– nyilatkozta a Borsnak dr. Herczeg Tamás, a Szegedi Szabadtéri Játékok igazgatója.

Vitray nagyon szívesen kipróbálta volna magát ebben a szerepben.

„A narrátor hozta volna közelebb a történetet a né­zőkhöz. Tizennégy napig próbáltam volna, már készültem rá, hogy hetekre leköltözöm Szegedre”

– mondta a műsorvezető, aki a válása után kisebb lakásba költözik, szóval a dolgai rendezgetésével van elfoglalva.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás