promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jön a Mamma mia! 3. része
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mind ez idáig csak pletyka volt, hogy elkészülhet a Mamma mia! 3. része, de Judy Craymer, a filmek producere megerősítette, hogy valóban trilógiává bővül a történet.

Az ABBA-slágerekre épülő Mamma mia! az azonos című West End-musical filmes adaptációja volt, amiben Meryl Streep, Amanda Seyfried, és Pierce Brosnan játszották a főszerepeket. Bár vegyes kritikákat kapott, a nézői vélemények és a bevételi adatok alapján úgy tűnt, érdemes volt megcsinálni, és tíz évvel később, 2018-ban megérkezett a második része is.

Ennek a története öt évvel később játszódik a görögországi Kalokairi szigeten, Donna Sheridan (Meryl Streep) lánya, Sophie (Amanda Seyfried) rendbe hozza édesanyja panzióját, és egy ünnepséget szervez a szállóhely megnyitásának alkalmából. A film másik fő cselekményszála pedig visszarepít minket 1979-be, és megismerhetjük, hogyan is indult a fiatal Donna (Lily James) története a görög szigeten, és hogyan ismerte meg Sophie apjait.

Kétségtelen, hogy a második részre érdemes volt ennyi időt várni, a kritikusok is elismerőbben fogalmaztak róla. Való igaz, mint film, sokkal jobban tudott működni az elődjénél. Nem hozott annyit, mint az előző rész, de anyagi bukásnak így sem mondható.

Bár abszolút nem várta senki, mégis szárnyra kaptak olyan pletykák, hogy trilógiává bővülhet a történet, ám mind ez idáig ez nem volt több puszta szóbeszédnél. Azonban a Mamma mia!-filmek producere, Judy Craymer nemrég egy interjúban megerősítette, hogy készül a 3. rész, aminek sztorijával kapcsolatos ötletelését a karantén miatt kellett elhalasztani.

„Trilógiának kell lennie, szóval lesz még egy film. Az Universal Studios is szeretné, hogy megcsináljam”

– fogalmazott Craymer.

A hivatalos bejelentésre még nyilván várni kell, így egyelőre azt sem tudni, hogy mikor kerülhetnek moziba az új rész, az viszont kiderült, hogy vadonatúj ABBA-dalok is felcsendülhetnek a trilógia befejezésében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás