promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felmondott Nagy Ervin
Borítókép:  Nagy Ervin / MTI/Mohai Balázs (via life.hu)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Tanár és a Kincsem sztárja, Nagy Ervin komoly döntést hozott, ráadásul úgy néz ki, hogy ez legalább még két másik színészre is hatással volt.

Jelenleg az ország egyik legnépszerűbb színészének számít Nagy Ervin, aki az utóbbi években a mozikban, a televízióban és a színpadon is hatalmas sikereket ért el, például A Tanár, a Drakulics elvtárs, a Kaméleon, vagy a Kincsem című alkotásokban. Most úgy néz ki, hogy ugyan a közönség számára nem látványos, de mégis elég hatalmas változás fog bekövetkezni a híresség pályafutásában.

A Blikk vette észre hogy az ATV Start Plusz című műsorának volt a vendége a Katona József Színház főigazgatója, Máté Gábor, aki eléggé meglepte a nézőket, mikor elárulta, hogy

Nagy Ervin felmondta a tagságát, így kilépett a társulatból.

De szerencsére nem kell aggódniuk a rajongóknak, hiszen a sztár ott marad a Katona József Színházban színészként, szóval továbbra is látható lesz a szerepeiben, ennek az ügynek viszont elég furcsa üzenete lehet a külvilág számára.

„Ő egy modellt akar létrehozni, máshogy gondolkodik arról, hogy egy színésznek hány lábon kell állnia”

– kommentálta az esetet a főigazgató, aki amúgy reméli, hogy sikerrel jár majd.

Az is kiderült, hogy Nagy Ervin mellett két másik művész is felmondott, így Mészáros Blanka a Radnóti Színházban folytatja tovább, Dér Zsolt pedig jelen állás szerint nem fog színészkedni. Ezen felül még a húsz éve ott dolgozó művészeti titkár, Nádor Lii is elhagyja a színházat, szóval tényleg számottevő változásokról beszélhetünk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás