Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magassarkúban esett egy hatalmasat Stohl András – videó

Magassarkúban esett egy hatalmasat Stohl András – videó

Zene, Film & Kultúra

Magassarkúban esett egy hatalmasat Stohl András – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 13:13

Nagyon kellemetlen dolog történt Stohl Andrással, hiszen egy előadáson éppen magassarkúban és parókában volt, mikor elég nagyot zakózott.

A nézők legnagyobb örömére végre visszatért a televíziók képernyőjére a TV2 sikerműsora, A Piramis, aminek Stohl András, vagyis Buci a műsorvezetője. Az ismert színész nem csupán a játékosokkal bánik jól, de a közönséggel is, hiszen néha elmesél magáról egy vicces történetet, és ez most is így történt, habár komoly baj is lehetett volna az esetből.

Az Origo írja, hogy Stohl András éppen arról beszélt A Piramis egyik felvételén, hogy valamilyen oknál fogva egyszer az Őrült nők ketrece című előadást játszották el éppen szilveszterkor, és már természetesen nagyon fáradtak voltak, hiszen amúgy is 3,5 órás a darab.

Teljes sminkben, parókában, és magassarkúban volt, mikor eszébe jutott, hogy jelenése van a színpadon, ezért sietni kezdett, és megfeledkezett az egyik lépcső szintkülönbségéről, aminek az lett a vége, hogy egy irdatlan nagyot zuhant.

A szemtanúk azt hitték, hogy megint csak mókázik, de kiderült, hogy tényleg leesett, ráadásul még a lábbelije mindkét sarka is letört. Ma már vidáman idézte fel ezt a történetet, de akkor valószínűleg nem eshetett neki túl jól, és még szerencse, hogy nem lett komolyabb baja.

Mondjuk az is igaz, hogy Stohl Buci nem először botlott meg mások szeme láttára, hiszen annak idején történt már vele hasonló, bár akkor bukfenccel mentette meg a helyzetet.

Itt lehet megtekinteni Stohl Andrást, ahogy elmeséli A Piramisban ezt a hatalmas zuhanást:

Borítókép: Stohl András / TV2 (screenshot)