Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Will Ferrell rendesen kiparodizálja az Eurovíziós Dalfesztivált – videó

Will Ferrell rendesen kiparodizálja az Eurovíziós Dalfesztivált – videó

Zene, Film & Kultúra

Will Ferrell rendesen kiparodizálja az Eurovíziós Dalfesztivált – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:01

Megérkezett az első kedvcsináló dal a híres komikus, Will Ferrell következő filmjéből, amit az Eurovíziós Dalfesztivál ihletett, és tele lesz sztárokkal.

A világ egyik kedvenc humoristája, Will Ferrell már rengeteg hasfájósan röhögős vígjátékot hozott nekünk, gondoljunk csak A híres Ron Burgundy legendája, a Diszkópatkányok, a Taplógáz: Ricky Bobby legendája, a Mi a manó?, Sulihuligánok, vagy a Tesó-tusa című filmekre. Nincs még egy hozzá hasonlóan idióta színész a világon, és szerencsére hamarosan egy újabb zseniálisnak tűnő műben láthatjuk.

Igaz, hogy a koronavírus-járvány miatt idén sajnos elmarad az Eurovíziós Dalfesztivál, de ne szomorkodjunk, hiszen heteken belül bemutatásra kerül Will Ferrell új komédiája, ami pont erről az évenként megrendezett jeles eseményről fog szólni.

Az Ünneprontók ünnepét is készítő David Dobkin rendezte a Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga című filmet, amiben a humorista mellett Rachel McAdams, Pierce Brosnan, Dan Stevens és Demi Lovato is feltűnik majd.

Elvileg két feltörekvő zenészről szól, akik büszkén képviselhetik a hazájukat a versenyen, és végre megmutathatják, hogy igazából mit is tudnak. De persze rengeteg kellemetlenül vicces szituációra számíthatunk közben, szóval minden adott egy tipikusan agyzsibbasztó szórakoztatást nyújtó Will Ferrell-filmhez.

A paródia június 26-án érkezik a Netflixre, és kijött hozzá az első klip is, amiben Will Ferrell és Rachel McAdams adják át tökéletesen a hangulatot, és ezek alapján nagyon várhatjuk a filmet, mert igazán elborult lesz:

Borítókép: Will Ferrell a Eurovision Song Contest: The Story Of Fire Saga című filmben. / youtube.com/Netflix UK & Ireland