promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dér Heni nagyon kiakadt a párjára: „Te csak hátráltatsz!”
Borítókép:  Dér Heni és Bakos Gergő / rtl.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lement a Maradj haza magadnak! című műsor negyedik része, ahol egy kőkemény fekvőtámaszos kihívás okozott hatalmas problémát a sztároknak.

Egy különleges kihívás rázta meg a karanténban tengődő hírességek életét, hiszen az volt a feladatuk, hogy öt órán belül kell lenyomniuk kereken 500 fekvőtámaszt. Ezt Dér Heni, Gáspár Laci és Kabát Peti be is vállalták, de mindannyian kemény fába vágták a fejszéjüket, hiszen komoly gondokba ütköztek. Dér Heni konkrétan rendesen be is szólt a párjának, Bakos Gergőnek.

„Te csak hátráltatsz!”

– vágta a szerelme fejéhez az énekesnő, miután az nem segített neki a gyakorlatban, sőt, inkább csak incselkedett vele. Szerencsére nem lett komolyabb balhé ebből. Gáspár Laci pedig annyira nyomta, hogy egy pillanatig nem figyelt rendesen a gyerekekre, és nagy kár keletkezett, hiszen a medencében landolt egy drága masina, emiatt pedig természetesen eléggé kiakadt a felesége.

Szabó Zsófi igaz, hogy nem kezdte el a kihívást, de otthon rendesen kapott a szerelmétől a rendetlensége miatt, hiszen mindent szanaszét hagy. Kabát Peti pedig már a 230. fekvőt csinált, mire Gáspár Laci szembesítette vele, hogy azok nem voltak szabályosak, ezért kezdje újra. Hiába mondogatta neki a focista, hogy már bedurrant a karja, a szabály az szabály.

ByeAlex közben meglepte Gáspár Lacit és elment hozzá, majd eljött a nagy pillanat, hogy kiderüljön, ki a kihívás győztese. A technikai gondokkal küszködő Kabát Petinek nem jött össze a dolog, Lacinak még 20 fekvője maradt, Heninek pedig 10, így elkezdték egymás szeme láttára megcsinálni az utolsó párat. Kiderült, hogy a Made in Karantén zsúritagja egy igazi lovag, hiszen a célegyenesben már „nem bírta”, így Dér Heni lett a bajnok.

Itt lehet megnézni az utolsó pillanatokat:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás