promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hivatalos: a Pókember-trilógia rendezője csinálja a Doctor Strange folytatását
Borítókép:  Benedict Cumberbatch a Doctor Strange című filmben / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A horror fenegyereke, Sam Raimi fogja rendezni a Doctor Strange második részét, és neki nem új a szuperhősös műfaj, hiszen a Tobey Maguire főszereplésével készült Pókember-filmeket is ő csinálta.

A koronavírus-járvány miatt rengeteg film bemutatóját eltolták, és sok projektnél teljesen leálltak a munkálatok. Sajnos a legnagyobb blockbustereket sem kíméli a betegség, ezért még a Marvel idei egyik nagy dobását, a Fekete Özvegyet is hónapokkal későbbre időzítették.

A háttérben azért tovább folynak a tárgyalások, és most egy igazán jó hírrel szolgált a MovieWeb, hiszen egy várva várt folytatás, a 2016-os Doctor Strange második része kapott egy igazán legendás rendezőt Sam Rami személyében, akinek a Tobey Maguire-ös Pókember-filmeket, illetve többek között a Gonosz halott trilógiát is köszönhetjük.

A horror mestere, Sam Raimi legutóbb 2013-ban rendezett filmet (Óz, a hatalmas) és miközben megerősítette a fenti infót, elárulta, hogy Pókember a kedvenc szuperhőse, de mindig is imádta Doctor Strange karakterét, akit a filmvásznon a tehetséges Benedict Cumberbatch alakít. Az elején még arról volt szó, hogy az első rész rendezője, Scott Derrickson fogja ismét dirigálni a filmet, de végül kreatív nézeteltérésekre hivatkozva kiszállt.

Egy ideje pletykálják már, hogy a 2021. november 5-én érkező Doctor Strange in the Multiverse of Madness sokkal félelmetesebb lesz, mint az elődje, ezért teljesen érthető, hogy az egyik legmenőbb horror rendezőt kérték fel rá, szóval könnyen lehet, hogy ez lesz a Marvel-univerzum eddigi legérdekesebb, leghátborzongatóbb alkotása.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás