promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy epizód után lekerül a közkedvelt magyar sorozat
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub egyik legnézettebb sorozatát ezentúl nem a televízióban követhetjük.

Április 11-én indult el a Nagy Ervin főszereplésével készült közkedvelt sorozat, A Tanár 3. évada, amit jövő héttől már nem az RTL Klubon követhetünk.

A koronavírus miatt már több környező ország kereskedelmi csatornája levette a műsorról a szórakoztató tartalmait, ami azért történhetett, mert a legtöbb országban, ahogy összeomlik a reklámpiac, úgy csökkennek a tévétársaságok bevételei, és így nem éri meg a költséges műsorok televíziós sugárzása. Másrészt egyelőre nem tudni, mikor érhet véget a járvány, és mivel a tévétársaságok addig sem tudnak saját produkciókat gyártani, új tartalmak nélkül maradnának. Így került le a műsorról a szlovák A Tanár is.

Úgy tűnik, a járvány okozta válság elérte a hazai kereskedelmi csatornákat is, ugyanis a SorozatWiki megtudta, hogy az RTL Magyarország leveszi a műsorról A Tanárt, és az RTL Most+ platformra fognak felkerülni az epizódok. Az RTL Most+ aktiváló kódja elérhető a Pick-Up Kft., a Sághy-Sat Kft., a Tarr Kft., a Telenor és a Vodafone (UPC) cégcsoport RTL Klubbal rendelkező előfizetői részére.

Az RTL Klubon legkorábban csak ősszel folytatódhat a sorozat 3. évada.

A Tanár helyett a csatorna vadonatúj tehetségkutatóját, a Made in Karantént tűzik műsorra, amiben a készítők elsősorban – de nem kizárólag – olyan videókat várnak, amelyek megmutatják, hogy készítője hogyan éli meg az önkéntes karantént otthonában, hogyan űzi hobbijait, és hogyan valósítja meg mindazt, amire korábban nem volt ideje. A beküldött videókból egy négytagú zsűri – Gáspár Laci, ByeAlex, Sztarenki Dóri és Szabó Győző – választja ki az adás legjobbját, amelynek készítője egymillió forinttal lesz gazdagabb.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás