promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zac Efron soha többé nem akar kigyúrt lenni
Borítókép:  Frank Masi - Paramount Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Baywatch forgatása miatt tette oda magát, de nem akarja többé megismételni.

Lehet, hogy most sok női rajongó elmorzsol egy könnycseppet, mivel Zac Efron nem akar többé az a felpumpált ember lenni, ami a Baywatch alatt volt. Bár ennek egy másik tábor meg örülni fog, mivel a hölgyek többségének nem igazán jön be az agyongyúrt testalkat. Ők azt vallják, ne legyen elhanyagolva egy férfi, de arra se vágynak, hogy lehessen amőbázni a hasán a kockákon.

A színész pont a Hot Ones című műsorban beszélt erről. Akik nem ismernék, itt a sztároknak egy igen csak merész interjún kell részt venniük, mivel olykor nem csak a kérdések az izzasztóak, hanem a csípős szószok is, amit enniük kell közben. A csípősségi egység, vagyis a scoville-skála folyamatosan nő, amíg az adott celeb be nem jelenti, hogy vége, innentől nem bír kipróbálni egy ennél is erősebbet.

Efron a műsorban arról mesélt, hogy valahogy ki kellett néznie Dwayne Johnson mellett a Baywatchban, így naponta kétszer edzett, és a szénhidrátot is teljesen hanyagolta. A színésznek nem jött be ez a kinézet, és az sem tetszett neki, hogy rengeteg lemondással járt.

„Miután elkészültünk a filmmel, akkor jöttem rá, hogy én nem akarok így kinézni többet. Az egyáltalán nem valódi, így örülök, hogy túl vagyok ezen”

– mondta Efron, akit meg is nézhettek a lenti videóban, hogy mennyire marja a torkát a csípős-szósz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás