promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Katy Perry és Orlando Bloom hamarosan születendő gyermekének a neme
Borítókép:  Katy Perry és Orlando Bloom / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világhírű énekesnő egy elég mókás fotóval tudatta a követőivel a hatalmas örömhírt.

Katy Perry már számtalan slágert tett le az asztalra, elég csak például a 'Firework', 'Roar', 'Chained to the Rhythm', 'I Kissed a Girl' vagy a 'Hot N Cold' című dalokra gondolnunk. Az utóbbi évek egyik leghíresebb és legsikeresebb énekesnője lett, és most nem csupán emiatt lehet felhőtlenül boldog, ugyanis nagy öröm elé néz, ráadásul nem is egyedül.

A párjával, A Karib-tenger kalózai szériából, és A Gyűrűk Ura-trilógiából ismert Orlando Bloommal éppen gyermeket várnak, szóval nagy az izgalom. Ezt a hírt az énekesnő egy klipben osztotta meg a világgal, de most úgy néz ki, hogy az is kiderült, hogy kisfiú, vagy kislány érkezik a családba, ugyanis most ezt a képet rakta ki Katy Perry:

A fotón egy rózsaszín krémmel az arcán örömködő Orlando Bloom látható, szóval valószínűleg úgy adta a baba nemét a párja tudtára az énekesnő, hogy egy habostortát nyomott a képébe, majd csupán ennyit írt mellé:

„kislány”

A sztárpár már az eljegyzésen is túl van, arról viszont még nincs hír, hogy a gyerkőc születése előtt, vagy utána akarnak megházasodni, de annyi biztos, hogy nagyon boldogok, és iszonyatosan várják már a kis jövevényt, hiszen ő lesz Katy Perry első csemetéje.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás