promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brad Pittnek még Tarantino sem mondhatja meg, hogyan vetkőzzön
Borítókép:  ANDREW COOPER - Sony Pictures Entertainment
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Brad Pitt tudja magától is, miképp mutassa meg a felsőtestét.

Március 27-én volt Quentin Tarantino születésnapja, a legendás rendező 57 éves lett. Mivel nem olyan rég született meg Daniella Pick izraeli énekesnővel a közös gyermekük, így amúgy is csak szűk körben tervezték az ünneplést, meg hát a járvány miatt sem szabad nagy bulikat csapni.

Ettől még ahol lehet, ott továbbra is interjúzgat a rendező, legutóbb például Amy Schumer podcastjében vendégeskedett, ahol a Volt egyszer egy… Hollywoodról beszélgettek.

Természetesen szóba került Brad Pitt háztetetős jelenete, ahol a színésznek még 56 évesen sem kellett szégyellnie a felsőtestét a mozizók előtt. Quentin Tarantino ezt meg is akarta mutatni mindenkinek, ám abba nem szólhatott bele, hogy Pitt miképp vetkőzzön. Elég kevesen mernének ellentmondani a rendezőnek, azonban Tarantino is tudja, mikor kell szabadkezet adnia a színészeinek.

„Kiadtam az instrukciókat, hogy gombolja ki a Hawaii inget, vegye le, utána mehet a Champion póló is. Ő erre úgy reagált, hogy én komolyan azt akarom, hogy itt szakadjanak a gombok? Inkább leveszi egy mozdulattal, hadd szóljon! Úgy voltam vele, ez az ürge aztán tényleg tudja mit csinál. Csak befogom, és hagyom dolgozni a mestert. Amikor figyeled a mozdulatait, ahogy felveszi a bőrkesztyűket és a szájába teszi a drótot: igazi macsó! Tudja jól, hogy kell ezt csinálni.”

- mesélte Tarantino a jelenetről.

Brad Pitt színészként sosem nyert Oscart, de a Volt egyszer egy… Hollywood meghozta neki, ráadásul a Golden Globe-díjat is bezsebelte érte.

Most azonban elevenítsük fel újra, a színész miképp kezd neki annak a szerelésnek a háztetőn.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás