promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Otthon vette fel új klipjét a Follow The Flow és az Irie Maffia
Borítókép:  Irie Maffia offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Utóbbi a szellemei atya, szóval az ő stílusuk van előtérben.

Már 15 éves az Irie Maffia és a jubileum alkalmával egy friss lemezzel lepik meg a közönséget. Ennek köszönhetően rengeteg pikáns közreműködőt kapunk. Az első, Everlasting Love című kislemezen például a jamaikai reggae sztár, Michael Rose hallható, aki nem mellesleg Grammy-díjas előadó.

Jöhetett hazai színtéren is egy nagyon ütős együttműködés, mivel a B-oldal című szerzeményt az egyik legismertebb csapattal, a Follow The Flow-val közösen jegyezik. Hangulatában is tökéletesen ötvöződik a két zenekar stílusa, vagyis a ska/reggae/pop elemek keverednek a rapbetétekkel.

„A dal egyfajta köszönetnyilvánítás azok felé, akik eddigi életünk során mellettünk voltak és remélhetőleg mellettünk is maradnak majd.”

- mondta a csapat a B-oldalról.

A klip érdekessége, hogy a kialakult sajnálatos helyzet miatt az eredetileg tervezett nagyszabású képi anyag forgatását le kellett mondani, így a videóban látható felvételeket a két csapat otthon, saját kezűleg készítette. A végeredmény tehát egy igencsak személyes kisfilm, ami a zenészek mindennapjaiba enged betekintést, ezzel is bemutatva azt, hogy az élet nem áll meg feltétlenül attól, hogy otthon kell maradnunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás