promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előbb felkerül a netre a Vin Diesel-féle Bloodshot
Borítókép:  CTMG
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

 A stúdióknak most a világháló az utolsó mentsvára.

Hazánkban is minden filmszínház bezárt a koronavírus miatt, és ezt Vin Diesel friss alkotása, a Bloodshot is megérezte. Még annyira moziba tudták küldeni, hogy világszinten össze tudjon szedni 24 millió dollárt. A korlátozások mellett amúgy ez abszolút nem rossz, és itthon is csaknem tízezer néző ült be rá. Mivel 45 millióból készült, még termelni kell neki, ezért is döntöttek úgy, hogy ezt is kiteszik hamarabb az internetre.

A Universal stúdió már meghozta a döntést, és március 20-tól digitálisan kölcsönözhetővé vált az Emma, A láthatatlan ember és a Vadászat, a Trollok a világ körül pedig április 2-ától válik elérhetővé. Ezt még nem mutatták be, de hát mozik hiányában internetre kell tervezni a premiert. A filmeket 19,99 dollárért 48 órán keresztül annyiszor nézzük meg, amennyiszer szeretnénk.

A Columbia Pictures március 24-étől teszi elérhetővé az interneten a Bloodshotot, ugyanúgy 19,99 dollárért. Természetesen a torrentezőknek is innentől lesz letölthető illegálisan, de ezzel nem lehet mit kezdeni. Most nézzünk kicsit magunkba, és gondoljunk bele, hogy a stúdiók milyen nehéz helyzetbe vannak. Sok a 6500 forint, tény, de ezzel a válságot is próbálják kezelni.

„Reménykedünk benne, hogy a mozik hamarosan újra kinyitnak, és mi ott leszünk, hogy segítsünk nekik a talpraállásban”

– mondta a Columbia Picturest birtokló Sony Pictures igazgatója, Tom Rothman, aki kifejtette, hogy jelenleg csak vészmegoldásként alkalmazzák ezt a módszert, mivel a szélesvászon hívei.

Még az is sok idő lesz, hogy az emberek egyáltalán visszaszokjanak a mozikba félelem nélkül. Kínában például teszt jelleggel kinyitottak egy filmszínházat, olyan régióban, ahol visszaszorult a koronavírus, de egyetlen embert se tudtak becsábítani.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás