promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hiába a sok karantén, megzuhant az HBO-s Westworld nézettsége
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pedig most fog igazán beindulni a széria.

A magyar HBO gondokkal küszködik, mivel nem tud összeállni a szinkronizáló csapatuk a járvány miatt. Bár tényleg ez legyen a legnagyobb problémánk. Feliratos tartalmakra fel, és a berozsdásodott angoltudást is lehet kicsit fejleszteni.

A Westworld köszöni szépen, jól van, le van forgatva a harmadik évad, ami nálunk március 16-án rajtolt el, Amerikában pedig egy nappal korábban. Sokat kellett rá várni, mivel a második szezon 2018. június 25-én zárt, és ráadásul a nézők is elégedetlenek voltak vele. Talán be kell majd kicsit induljon a harmadik, hogy ismét bizalmat tudjanak neki szavazni.

Jonathan Nolan és csapata most már nagyon oda akar sózni. Egy akciókban úszkáló szezont ígértek, és ezt úgy néz ki, hogy be is fogják tartani. Szóval a robot-ember filozofálgatás mellé innentől valóban jön a lázadás. Dolores nagyon bepipult, és meg akar ölni mindenkit. A harmadik évad első epizódja ráadásul egy 68 perces premierrel indul.

A nézettséget a jövőben növelheti, hogy csatlakozott a Westworld csapatához a Breaking Bad főhőse, Aaron Paul, akinek szintén nagy hatása lesz a történésekre.

A szezon első epizódja gyengén teljesített: 901 ezer ember ült le a tévék elé, míg a második évad első részét 2,1 millióan követték a hivatalos csatornán anno. A digitális felületekkel együtt 1,7 millióra nő ez a szám, de hát elmarad a második szezon 3 milliós nyitányához képest.

Úgy érzem, hogy szép lassan a nézők vissza fognak térni, ráadásul most Amerikában nem csak a koronavírus vonja el az emberek figyelmét, hanem a közeledő amerikai elnökválasztás is. Az emberek nagy többsége nézte 2020-as demokrata jelöltek vitáját a Westworld helyett, a CNN-nek 10,8 millió nézője volt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás