promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vin Diesel lesz az új Joker? – bizonyos értelemben igen
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A színész szerint nagyban hasonlít egymáshoz Joker és Bloodshot.

Március 12-én kerül a mozikba a Bloodshot, Dave Wilson szuperhős filmje, aki ezzel az alkotással indítja be rendezői karrierjét. Vin Diesel a képregényekből ismert kommandóst játssza, akit egy kudarcot vallott bevetés után egy laboratóriumban feltámasztanak, és különleges képességekkel ruháznak fel.

A színész korábban az Inverse-nek adott interjút, amiben arról beszélt, hogyan készült fel erre a szerepre, de Joker is szóba került.

„A katona, akiből Bloodshot lesz, poszttraumás tüneteket mutat. Ő az elfelejtett katona: teljesítette a kötelességét, és már nem kell senkinek. A forgatás előtt sok veteránnal találkoztam, beszélgettem velük, és kiderült, hogy aki volt már a seregben, az nagyon érti és szereti Bloodshotot. Dave Wilson rendezővel megbeszéltük, hogy bármilyen erős is a pasas, a tipikus szuperhős figura helyett egy megtört és lelkileg kiegyensúlyozatlan embert kell játszanom, aki kicsit belebolondult abba, ami történt vele. Joker még sehol nem volt, és mi már kitaláltunk egy képregényhőst, aki totál dilis”

A Bloodshot az InterCom forgalmazásában kerül a hazai mozikba. Vin Diesel a szuperhősfilmje után legközelebb a Halálos iramban 9. epizódjában láthatjuk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás