promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mi történt? – Jason Statham otthagyta a Kevin Harttal közös filmjét
Borítókép:  Screenrant
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy biztos: nem a színésztársával volt problémája.

A Deadline közölte a meglepő és váratlan hírt, hogy Jason Statham kilépett a The Man From Toronto-ból, aminek forgatása hat hét múva kezdődött volna.

A színész Kevin Harttal együtt játszott volna a Sony új filmjében, amiben Statham a világ egyik leghíresebb bérgyilkosát alakította volna, míg a komikus-színész egy New York-i lúzert. A film központi konfliktusa az lett volna, hogy a két karaktert véletlenül összekeverik.

A Deadline információi szerint Jason Stathamnek több kreatív problémája is volt a projekttel, többek között az, hogy míg a színész egy erősen korhatáros filmet akart volna csinálni, a Sonynak más elképzelései vannak, ők egy sokkal szélesebb közönség számára fogyasztható alkotást szeretnének, amit hálaadáskor küldenének a mozikba.

A stúdió most azon van, hogy Kevin Hart maradjon a projekt mellett, Statham helyére pedig már gőzerővel keresik az utódot. A filmet Patrick Hughes rendezi, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint A feláldozhatók 3. része, vagy a Sokkal több mint testőr, aminek folytatását is ő fogja dirigálni.

Jason Statham a Halálos iramban: Hobbs & Shaw óta nem szerepelt a filmvásznon, most, hogy a The Man From Toronto-ból kilépett, több ideje marad Guy Ritchie Cash Truck című akciófilmjére, ami a francia rendező, Nicolas Boukhrief 2004-es A pénzszállítójának a remakeje lesz. Ennek a bemutatója 2021-ben esedékes.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás