promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tarolt A láthatatlan ember a hazai mozikban
Borítókép:  Universal Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A világbevételt látva érezhető volt, hogy ez így lesz.

Múlt héten Harrison Ford és a CGI kutya nálunk első helyen tudott végezni, de Amerikában A vadon hívó szava nagyon rosszul teljesít, meg úgy igazából mindenhol. Már készülnek is arra, hogy bukni fog, mivel eddig csak 80 millió dollárt szedett össze világbevételben. Jó teljesítmény is lehetne ez, ha nem blockbusterről lenne szó, aminek 135 millióra rúg a költségvetése.

Szóval A láthatatlan ember jött, látott, és győzött. A vadon hívó szavát a második, míg a Sonic, a sündisznót a bronzérmes helyre száműzve ezzel. Az alkotás remekül teljesített: 29 millióval nyitott Amerikában, és 49,2 millió dollárral világszinten. Ennek a nagyobb része már színtiszta profit, mivel 7 millióból rakták össze az egészet. A hazai nézők is meghálálták, hogy egy minőségi horror-thrillert tesz le eléjük a Universal stúdió, mivel 30 ezer 984-en ült be rá.

A nézőszámokat tekintve A vadon hívó szavára a kilencedik héten 19 ezer 372, míg a Sonic, a sündisznóra 17 ezer 53 ember szavazott.

Ismét rengeteg premier volt a héten, és bár A láthatatlan embert nem tudta, azonban a külföldi alkotásokat megverte az Oscar-díjas Szabó István új filmje, a Zárójelentés, amire 13 ezer 898 ember ült be.

Mark Ruffalo főszereplésével egy óriási dráma-thrillert kaptunk például a Sötét vizekennel, azonban a hazai közönség nem különösebben nyitott felé. A nyolcadik helyen nyitott, és ha még most hanyagolósra is vesszük, később mindenképpen megéri pótolni.

Magyarország top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 9. hét:

  1. A láthatatlan ember
  2. A vadon hívó szava
  3. Sonic, a sündisznó
  4. Úriemberek
  5. Zárójelentés
  6. 10 nap anyu nélkül
  7. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  8. Sötét vizeken
  9. Ne játssz a tűzzel
  10. A vágyak szigete
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás