promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Dwayne Johnson is szerepet kapott Taylor Swift új klipjében
Borítókép:  Angela Weiss / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Azonban minden mást gyakorlatilag Taylor Swift csinált.

Megérkezett Swift legújabb klipje, a The Man, amire még én is azt mondom, hogy abszolút zseniális lett. Ez azt is jelenti, hogy nincs olyan pontja, amibe bele tudnék kötni. Pedig Swift azoknak szól be, akiknek a táborát jómagam is erősítem, vagyis a férfiaknak.

Az énekesnő nem csak megírta és megrendezte a videót, de a főszerepet is ő vállalta be. Szóval megnézhetjük, hogy milyen lenne szakállasan, férfiként. Swift a sztorit arra élezi ki, hogy a férfiak mennyire el vannak kényeztetve a mai világban, és a többségük gyakorlatilag úgy érzi, hogy bármit megtehet.

A dalt amúgy már elég sokan ismerhetik, mivel az énekesnő tavaly augusztusban megjelent Lover című lemezén szerepel.

A klipben van metrószerelvényen szivarozó és az állomáson pisilő üzletember, jachton, szupermodellek társaságában bulizó karakter, de női jótékonysági teniszmeccsen résztvevő híres teniszező is, aki még ott is produkálja magát, csak ő lehessen a középpontban. Néhányan már szételemezgették a videót, akik szerint Swift rejtetten olyanoknak ad fricskát, mint Leonardo DiCapio, Scooter Braun, John McEnroe, vagy Jake Gyllenhaal, akivel az énekesnő rövidebb ideig járt is.

Dwayne Johnson is cameózik egyet a videóban, mivel nagyon tetszett neki Swift ötlete, azonban csak a hangjával van jelen, hogy amikor az énekesnő megszólal, akkor még férfiasabb legyen a dolog.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás