promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagyon ütős lesz a Westworld 3. évada – feliratos előzetes
Borítókép:  HBO
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Közeledik a premier, szóval érkezett is a friss előzetes, rögtön magyar felirattal.

Az HBO a Trónok harca befejezése után azt várta, hogy a Westworld lesz az új zászlóshajója, azonban a második évad nem sikerült túl ütősre. A csatorna tudta, hogy változtatni kell, szóval a harmadik szezont nagyon hatásosra tervezték, aminek a teljes előzetese azt súgja, hogy sikerült.

Dolores ugyebár a második évad végén búcsút int a parknak, hogy kiléphessen a való világba. Ez már önmagában is felcsigázott mindenkit, de akkor indultak be igazán a dolgok, amikor a rajongók meglátták a Breaking Bad főhősét, Aaron Pault, akinek ez egy nagy visszatérés lehet. Ahogy látni fogjuk, nagyon is komoly szerepet szánnak neki a készítők.

Paul egy Caleb nevezetű karaktert játszik, aki Dolores társa lesz az emberiség elleni harcban.

Jonathan Nolan és csapata most már nagyon oda akar sózni. Egy akciókban úszkáló szezont ígértek, és ezt be is fogják tartani. Szóval a robot-ember filozofálgatás mellé innentől valóban jön a lázadás. Dolores nagyon bepipult, és meg akar ölni mindenkit.

„A valódi istenek már úton vannak… és nagyon dühösek.”

A szereplők közül visszatér Evan Rachel Wood, Tessa Thompson, Ed Harris, Jeffrey Wright és Thandie Newton is. Az újak közül pedig hát a legnagyobb név a már említett Aaron Paul.

A Westworld harmadik évada március 16-án rajtol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás