promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Leleplezték Robert Pattinson Batman-jelmezét – videó
Borítókép:  MovieWeb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Michael Giacchino zenéjéből is kaptunk egy keveset.

Nagyon régóta várunk már arra, hogy Matt Reeves végre mutasson valamit a készülő The Batman-filmből. Az első előzetes még jóval odébb van, hiszen csak 2021 júniuásban debütál a film, de a rendező tudta, hogy ha meg akarja győzni a Pattinson-gyűlölködőket és a kételkedőket, akkor le kell lepleznie az új denevérembert.

Egy igen csak sejtelmes és éppen ezért nagyon hangulatos videóban csodálhatjuk meg a színészt a jelmezben. Valójában az egész kamerateszt a bevilágítással tükrözi Reeves elképeléseit, azt a noir stílust és azt a misztikusságot, amivel korábban leírta a filmet.

Ha ez még nem lenne elég, a videó alatt Michael Giacchino fantasztikus témáját hallhatjuk, egy apró részletet a film zenéjéből. Nagyon kedvelem Giacchino munkáit, zsenialitását már bizonyította animációs filmekben (A hihetetlen család, L'ecsó), Star Wars-filmben (Zsivány Egyes: Egy Star Wars-történet), Marvel-filmekben (Doctor Strange, Pókember: Hazatérés, Pókember: Idegenben), és sok másban is (Jurassic World, Mission Impossible, Jojo nyuszi, A majmok bolygója).

Magáról a The Batman szereplőgárdájáról már nagyon sokat beszéltünk, ami már önmagában is egy ígéretes filmet ígér, de most ezzel a rövid videóval még inkább van okunk bizakodni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás