promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kevin Hart és John Travolta bevállaltak egy sorozatot
Borítókép:  Jean-Baptiste LACROIX / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Zöld utat kapott a Die Hart nevezetű széria.

Így van, mindenki jól látta, vagy már eleve Die Hardot olvasott, mert arra van ráállva az agyunk, de ez a Die Hart. Ez azt is jelenti, hogy Kevin Hart valamilyen szinten önmagát fogja alakítani, és még kevés az információ, de ahogy érzékelem, tekinthetjük az akció műfaj kifigurázásának is.

Hart fiktív énjéről beszélünk, de rengeteget vettek át a színésztől a karakterhez. A főszereplőnknek már a hócipője tele van, hogy humoristaként nem veszik komolyan, és a vígjátékokat is unja már, így eldönti, hogy Hollywood friss akciósztárja akar lenni.

Mindent meg akar tanulni, amit erről a szakmáról tudni érdemes, így beiratkozik egy afféle akciósztár-tréningre. Itt kerül képbe John Travolta, aki a kellően örült trénert fogja alakítani, szóval itt jöhet majd a tengernyi poén, és vicces szituáció. Erre még rájön, hogy Hart életét egy jóval tapasztaltabb társa fogja állandóan pokollá tenni a képzésen.

Az alapsztori jó, meglátjuk, hogy mit tudnak belőle kihozni a készítők. A sorozat a sok milliomodik streamingszolgáltatóra, a Quibi-ra érkezik majd. Ők próbálkoznak be azzal ugyebár, hogy megfogják a kevés idővel rendelkező sorozat barátokat, mivel egy epizód náluk 7-10 perces lesz.

Amíg vártok a sorozatra, addig itt van top 10 film, amit érdemes, vagy éppen nagyon nem érdemes megnézni Kevin Harttól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás