promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jennifer Lopez és Shakira ingyen csinálták a Super Bowlt
Borítókép:  KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem szakadt meg a kör, az előadók továbbra sem kapnak pénzt a fellépésért.

A Super Bowl még mindig az egyik legnagyobb hatású tévéműsor Amerikában, ahol még a szünetben is csak minőségi előzetesekkel, na meg sztárokkal telepakolt reklámokkal találkozhat az ember. Persze továbbra is a meccs volt a lényeg, ami nem okozott csalódást, mivel végig izgalmas volt, ráadásul a Kansas City Chiefs az utolsó negyedben fordította meg a mérkőzést, ezzel megnyerve a döntőt.

A félidőben, vagyis az úgynevezett Halftime showban Jennifer Lopez és Shakira robbantotta fel a színpadot, ahol továbbra is fontosabb a látvány, mint a zene. Ahogy a korábbi cikkünkben is említettem, a legtöbb nagynevű előadónak nincs kedve már nagyon ehhez, mivel tényleg csak egy promó az egész, a fellépésért semmi pénzt nem kapnak.

JLo-nak és Shakirának jól jött ki a lépés, mert nem szaladtak bele abban, hogy negatív reklám legyen belőle. A Maroon 5 tavaly az eddigi leggyűlöltebb Halftime showt hozta össze. A YouTube-ra kitett koncertjük már 938 ezres dislike-nál tart.

Becsülendő, hogy a két előadó úgy rázta lelkesen a fenekét, hogy ingyen, csakis a reklámért csinálták az egészet. A Forbes rámutat a cikkében, hogy alapból Lopez 2,2 millió dollárt, míg Shakira 1,6 millió dollárt szokott elkérni fellépésenként.

Szóval Amerikai Futball Szövetség nem ad egy centet se az előadóknak, csak a show költségeit állja, amihez ha úgy van, még a lemezkiadók is hozzá szoktak járulni.

Az később derül ki, hogy a két veterán előadónak mennyire jött be a dolog, de anno például egy Justin Timberlake 214%-os növekedést ért el a Spotify-on a Halffime shows koncertje miatt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás