promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harmadik hete megszorongathatatlan a Bad Boys 3
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Komoly premiereket persze nem is terveztek Amerikában a Super Bowl miatt.

Ugyebár Super Bowl-hétvége volt a tengerentúlon, és ilyenkor az emberek többség nem a moziba vágyódik. A közvetítés ilyenkor amúgy is egyszerre akar kielégíteni mindenkit:

Ilyenkor az amerikai mozik nem is nagyon akarnak komolyabb premiereket bevetni, a Bad Boys 3 is 17,7 millió dollárral tudott első lenni. Amúgy ez a Super Bowl-hétvégén egy nagyon is jó számadat. Már csak 10 millió kell, és a Will Smith – Martin Lawrence duó túl lesz a 300 milliós álomhatáron.

Sam Mendes és az 1917 is hasít, amióta az egyik legnagyobb Oscar-esélyesként van elkönyvelve. Ez 9,7 millió dollárt gyűjtött, de a 250 millió dolláros világbevétele nagyon is jónak mondható. Főleg úgy, hogy erre is csak 90 millió költöttek, akárcsak a Bad Boys harmadik felvonására.

A bronzérmet a Dolittle szerezte meg, ami továbbra is óriási nagy bukás. 7,7 milliót hozott ezen a hétvégén, de összbevételben 126 millió dollárnál tart. Még a 175 milliós gyártási költségét se lesz képes visszatermelni úgy néz ki. Sajnálom Robert Downey Jr., ehhez még te is kevés voltál.

A negyedik helyen azért kikötött egy premier 6,1 millió dollárral. Ez a Jancsi és Juliska horror feldolgozása, ami nagyon érdekesnek néz ki. Oz Perkins rendező és Rob Hayes író az első előzetes alapján egy igen csak nyomasztó világba helyezte bele a sztorit. Remélhetőleg nálunk is bemutatják majd.

Amerika top 10 (mozis bevételi lista) 2020 – 5. hét:

  1. Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk
  2. 1917
  3. Dolittle
  4. Gretel & Hansel
  5. Úriemberek
  6. Jumanji – A következő szint
  7. Star Wars: Skywalker kora
  8. The Turning
  9. Kisasszonyok
  10. The Rhythm Section
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás