promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oscar 2020: ismét elkészült a jelöltek nagy közös fotója
Borítókép:  Valerie MACON / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Indulhat a játék, hogy ki mennyi sztárt és filmes szakembert ismer fel.

Idén sem maradhatott el a szokásos Oscar Lunche, ahol minden jelölt igyekszik megjelenni egy közös ebédre. Ezt a sztárok, és a filmes szakemberek sem szeretik kihagyni, mert ilyenkor van idejük egy kis kötetlen kommunikációra egymással. Olyan ez, mint egy szakmai házibuli, csak kicsit diszkrétebben.

Pont szerdán poénkodtunk mi is azon, hogy a Dolby Theatre-ben tartott ebéd szervezői mindenkinek nyomtatnak névtáblákat, amit a többség nem szokott felvenni. Brad Pitt persze már csak azért is felvette, amin az is rajta volt, hogy ő a Volt egyszer egy… Hollywood miatt van jelölve, ha a filmes szakma krémjéből álló jelenlévők esetleg nem tudnák.

Nem maradhatott el a közös fotó sem, amin az összes jelenlévő szerepel. Elvileg 162 ember, de nem számoltam meg, ne haragudjon rám ezért senki. Akinek van kedve, az vágjon bele.

A képen ott van Quentin Tarantino, Robert De Niro, és Leonardo DiCaprio egy kupacban, Al Pacino középen, Brad Pitt pedig szélen, már névtábla nélkül. Még meg akartam keresni az egyik kedvenc színésznőmet, Laura Dernt, de utána fel is adtam a dolgot. Természetesen nincsen tudtatos elrendezés, mindenki úgy áll, ahogy éppen tud, a fotós maximum annyit kér, hogy az alcsonyabb színész cseréljen helyet a magasabbal. 

Amúgy azért látok ennyire jól, mert én a nagyfelbontású képet nézegettem, amitide kattintva értek el. Innentől indulhat is a játék unaloműzésként, hogy mennyi hollywoodi sztárt és szakembert ismertek fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás