promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre biztossá vált, hogy Bill Murray is visszatér a Szellemirtókban
Borítókép:  Columbia Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Így természetesen még jobban várják rajongók a Szellemirtók - Az örökséget.

A Sony 2016-ban támasztotta fel a Szellemirtók franchiset, de nagyon jól tudjuk, hogy nem azért bukott meg, mert a klasszikus karaktereket lecserélték csajokra. Könnyű erre fogni az elhasalást manapság, de egyszerűen csak rossz lett, és kész. A kritikusok többsége is kijelentette, hogy nem az volt a bajuk, hogy Kristen Wiig, Katie McKinnon, Leslie Jones, és Melissa McCarthy játszották a főszerepet, szerintük akkor is bukta lett volna, hogy ha négy vicces pali vállalja be.

Azonban hagyjuk a múltat, mert 2020-ban érkezik a szépségtapasz, ami első ránézésre többnek néz ki annál.

A történet szerint a Carrie Coon által játszott anyuka gyerekeivel egy oklahomai farmra költözik, amit az édesapjától örökölt. A tinik rájönnek, hogy a nagyapjuknak köze lehetett a Szellemirtó csapathoz, mivel megtalálják az eldugott felszerelésüket. A tanáruk, Mr. Grooberson (Paul Rudd) akkor volt gyerek, amikor volt a nagy Szellemirtós felhajtás, így nagy segítsége lesz a tiniknek. Egyetlen szellemről sem lehetett hallani harminc éve, de a felszerelést pont jókor találják meg, mivel valami előtör a mélységből, aki nem sakkozni szeretne.

Anno teljes bátorsággal jelentettem ki, hogy Bill Murray is benne lesz a filmben, pedig még nem volt 100 százalékosan megerősítve, de most már megvan, mivel a színész maga jelentette ki a Vanity Fairnek. Tudjuk, hogy egy valaki fog hiányozni a csapatból, az pedig Dr. Egon Spengler karaktere, akit Harold Ramis alakított. Ő sajnos 2014 februárjában hunyt el.

„Kiváló a forgatókönyv, és színültig van érzelmekkel. Izgalmas témákat feszeget, és nagy szerep jut benne a családnak. Szerintem működni fog a dolog.”

- dicsérte a forgatókönyvet és az egész projektet Murray.

A Szellemirtók: Az örökség július 9-én debütál nálunk.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás