promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ellie Goulding és a Sum 41 is csatlakozott a Strandhoz
Borítókép:  Bryan Bedder / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon impozáns lesz a headliner sor a 2020-as Strand Fesztiválon.

A tavalyi év se volt rossz, mivel olyan fellépőkkel találkozhattunk, mint a Bastille, Jason Derulo, Anne-Marie, Dimitri Vegas & Like Mike, Steve Aoki, na meg John Newman, aki már annyit jár nálunk, hogy szinte félig magyar. Idén is jön a Szegedi Ifjúsági Napokra, viszont mi maradjunk a Strandnál.

Tavaly 126 ezren látogattak el Zamárdiba, most azonban olyan headliner sort hoztak össze a szervezők, hogy ez simán meg fog dőlni. Eddig már ott volt a bejelentett fellépők között a Parov Stelar (természetesen a teljes csapattal együtt), Timmy Trumpet, Martin Solveig és Milky Chance is.

Hozzájuk csatlakozik egy világsztár előadó, na meg egy világsztár csapat. Ellie Goulding 2015-ben látogatott el hozzánk először Magyarországra, nem meglepő módon a Szigetre, és nagy szó, hogy most a Strand Fesztivál színpadát is be fogja venni a brit énekesnő.

Érkezik a Strandra a jobb napokat is megélt kanadai rockbanda, a Sum 41 is. Náluk olyan mozgások voltak a zenekarban, amit most hadd ne ecseteljek, de még mindig zseniálisak a színpadon, elég csak a tavalyi Budapest Parkos koncertjüket felidézni.

Az underground elektronika sem maradhat ki a felsorolásból: fellép a Strandon a brit dj-producer, Wilkinson, valamint a szintén brit drum and bass-electrohouse előadó, Dj Fresh is.

A hazai színtérről érkezik a Halott Pénz, a Wellhello, az Irie Maffia, a Bagossy Brothers Company, Horváth Tamás, Majka és Curtis, na meg a Tankcsapda is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás