promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így került bele az extra jelenet a Bad Boys 3-ba
Borítókép:  Sony Pictures
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A készítők igazából nem is akarták nyitva hagyni a Bad Boys 3-at, de végül így sikerült. Innentől spoileresen tárgyalunk.

Aki nem várt eget rengető megváltást a Bad Boys 3-tól, az bizony nem tudott benne csalódni, és úgy vettem észre, hogy most a kritikusok, és a közönség is óvatos volt. Will Smith és Martin Lawrence megöregedtek kicsit, de szeretnénk mi ennyire tökös papik lenni. Előbbi amúgy még csak 51, míg utóbbi 54 éves, szóval nem is szabad nyugdíjba küldeni őket.

A kritikánkban is ecseteltük, hogy a filmben lévő utolsó fordulat kicsit túl van tolva, és el is van kapkodva, és valljuk be őszintén, láttuk is ezt már sokszor. Amikor kiderül, hogy a főgonosz agresszív manus Mikenak a fia, akkor mindenki eleresztett egy mosolyt szerintem a teremben, mert a felszisszenést akkor kaptuk meg a közönségtől, amikor lelövik az egyik kedvencünket. Bár spoileresen tárgyalunk, de továbbra sem vagyok hajlandó megosztani, hogy ki az.

A film végén két extra jelenet van, amiből az egyik Marcus poénja. Imádja mindenki, nem is kell tovább ecsetelni. A másikban Mike látogatja meg a fiát a börtönben. Itt a nyomozó el is mondja Armandónak, hogy kicsit jobbá teheti a sorsát, ha segít neki, amire a fiú rá is bólint. A két rendező, Adil El Arbi és Bilall Fallah megosztották a Collider-rel, hogy igazából azért tették bele ezt a jelenetet, hogy lezárják a Mike és a fia közti szálat.

„Utoljára adtuk hozzá ezt a jelenetet a filmhez. Bizonytalanok voltunk, és százszor is átgondoltuk a döntést. A stúdió, a producerek, de még Will és Martin sem voltak benne biztosak, hogy beletegyük, vagy sem. A tesztvetítések alatt végül kipróbáltuk ezzel a jelenettel, és nélküle is. A közönség úgy érezte, amikor nem volt benne, hogy hiányos az egész, Mike fiának a sorsa lezáratlan marad. Visszatettük a stáblista közben, nem úgy, mint a Marvel-filmeknél, amikor az extra jelenet a stáblista után következik. Ez nem egy szuperhősfilm, azért tettük oda, hogy lezárjuk”

– mesélte Adil El Arbi.

Igazából eddig mindenkinek úgy esett le, hogy a jelenet azért van benne, hogy nyitott legyen a sztori, és Armandót vissza tudják hozni a negyedik részre, azonban a készítők ekkor még tényleg nem számoltak a folytatás lehetőségével. Pedig lesz, mivel a Bad Boys 3 már az első héten visszahozta a gyártási költségét, és nagyon jól muzsikál, így a Sony be is rendelte a negyedik felvonást. Tény, hogy addig kell ütni a vasat, amíg még meleg, és ez most tűzforró.

Amúgy a rendezőpáros nem marad projekt nélkül, mivel a Beverly Hills-i zsaru 4-et is ők vezénylik le, ami a Netflixen fog debütálni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás