promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Robert Downey Jr. mikor fog kiakadni Vasember visszatérése miatt?
Borítókép:  Marvel Studios
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nyugdíjba kellene már küldeni a Vasember visszatérése témát, de képtelenek az emberek.

Már várom, hogy Robert Downey Jr.-nak mikor fog végérvényesen felforrni az agyvize attól a kérdéstől, hogy:

„Szerinted még visszatérhetsz a Marvel-moziverzumba?”

Mindenki felteszi neki, csak más formában, ő pedig hősiesen tűri, hogy századjára is válaszoljon rá. Természetesen itt nem arra gondolnak a riporterek, hogy feltűnhet-e a színész egy-egy Marvel filmben, hanem a jövőben visszatérhet-e a karaktere. A Fekete Özvegyben is fog például cameozni, de ott megoldható a dolog, mivel a múltban játszódik.

A színészt a múltkor is faggatták erről az Extra TV-ben, aki erre sokadjára is kijelentette, hogy visszavonult, és őrül, hogy elköszönt a szereptől, de ettől függetlenül kíváncsi rá, hogy merre fog haladni a Marvel a jövőben.

Most Joe Rogan podcastjében beszélték ki ismét a témát, amiben azért kicsit jobban körbe járta a kérdést Downey Jr., aki szerint az emberek becsapva éreznék magukat, ha hirtelen semmisnek vennék a Végjáték befejezését. Valljuk be őszintén, az írók bármilyen sztorit ki tudnának találni, hogy visszahozzák az igazi Vasembert, de a rajongóknak lassan el kell fogadniuk, hogy ő nincsen többé.

„Teljesen elhessegettem az újrakezdést gondolatát, ki van zárva. Mindent kihoztam ebből a karakterből, amit lehetett. Nagyon meggyőző érveket kellene felhozni az univerzumban, és erős eseménysorozatoknak is kellene történnie, hogy logikus legyen a visszatérés. Én már eldöntöttem, hogy más dolgokat akarok csinálni”

– mondta a színész.

Tony Stark visszatérhet, akár egy fiatalabb verzióban is, legyen az visszaemlékezés, vagy akármi, ő azonban már soha nem lesz az MCU része színészként. Persze tudjuk jól, hogy a színész van akkora troll, hogy egyszer meggondolja magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás