promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Már be is rendelték a Bad Boys 4-et
Borítókép:  CTMG
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gyakorlatilag még most jöttünk ki a moziból, de már biztos, hogy lesz Bad Boys 4.

Készül nagyban a film kritikája, és éppen a régi Bad Boys-filmek bevételi adatait mustráztam, amikor felfigyeltem arra, hogy az IMDb-n már van adatlapja a Bad Boys 4-nek, és bizony a The Hollywood Reporter is megerősítette, hogy érkezik a negyedik felvonás.

A szakértők már most látják, hogy a Mindörökké rosszfiúk nagyon le fogja pipálni bevételekben a dupla annyiból készült Dolittle-t. Úgy néz ki, hogy még Robert Downey Jr. neve is kevés ahhoz, hogy megfogja a Bad Boys klasszikus duóját.

Annyi spoilert elárulhatok, hogy a Sony és a csapat is készült a folytatásra, mivel igyekeztek nyitva hagyni néhány szálat a történetben. Annyi biztos, hogy a Bad Boys 3 nem volt csalódás, és egy remek retró vonat az egész, de meglátásom szerint nem kellene neki negyedik rész.

Persze egyáltalán nem baj, hogy lesz. Messze van még a járókeret, így Will Smith és Martin Lawrence is visszatér. Nélkülük persze ezt nem is lehetne csinálni. Az már valami Gagyi Boys lenne, nem Bad. Hiába kaptak a nyakukba temérdeknyi nyugdíjas poént a harmadik részben, látszik, hogy van még bennük üzemanyag.

A premier még nem ismert, de biztosan nem kell rá 17 évet várni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás