promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Harry Potter, az akciósztár: Guns Akimbo előzetes
Borítókép:  Madman Films
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Daniel Radcliffe kezéhez pisztolyt szegeznek, ilyenkor pedig nincs mit tenni: lőni kell!

Jason Lei Howden nem normális, ezt már a 2015-ös Halál metál című horror-vígjátéka óta tudjuk. Most újabb őrült merényletet tervez a filmes közönség ellen, amit csak imádni lehet. Amikor megkérdezik, hogy Daniel Radcliffenek sikerült-e már leráznia magáról Harry Potter szerepét, annak csak meg kell mutatni egy ilyen előzetest, mint a Guns Akimbo.

Igazából még mindig vicces belegondolni, hogy a nagy varázslót ez a srác alakította, aki most köntösben, alsógatyában, tigrises mamuszban szeli át a várost úgy, hogy közben pisztoly van szegezve a kezeihez.

A sztori szerint Radcliff egy marha irritáló játékfejlesztőt alakít, aki egy nap (egy lakás mustra után) arra ébred, hogy pisztoly van szegezve mind a két karjához. Pisilésnél vigyázni kell, hogy el ne lődd az egyszeműt. A főhős hirtelen a Skizm nevű internetes játékban találja magát, ahol le kell nyomnia a show sztárját, a legyőzhetetlennek vélt Nix-et (Samara Weaving).

A színész amúgy szeret bevállalni ilyen agymenéseket: ott volt például a Szarvak is, amit tényleg csak egy rétegközönségnek szabad megnézni, de Howden alkotásával sem lesz más a helyzet.

A Guns Akimbo hazai forgalmazót is szerzett magának, szóval nálunk is bemutatják, méghozzá 2020. március 5-én.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás