Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sorozatban mesélik el Dwayne Johnson fiatalkorát

Sorozatban mesélik el Dwayne Johnson fiatalkorát

Zene, Film & Kultúra

Sorozatban mesélik el Dwayne Johnson fiatalkorát

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter - 2020.01.14. 17:47

Mint a Sráckor című film, csak Sziklával a főszerepben.  

Dwayne Johnson életútja unalmas? Hát nagyon nem. Könyv jelent meg ebben a témában, de ha sorozatot csinálnak belőle, azt még jobban fogja falni a közönség. Balhés gyerekkor, be nem futott futballista, majd pankrátor a WWE-ben, gyakorlatilag még nagyobb népszerűséggel, mint egy Hulk Hogan. Aztán ahogy mindenki tudja, jött Hollywood, és egy egész világ ismerte meg a nevét.

A szériára az NBC csapott le, és Young Rock címmel fog futni. Azt nem fogják nekünk megmutatni, hogy Szikla hogy tanult meg járni, de azt már igen, hogy Hawaii utcáin kemény is tud lenni az élet, ahol gyakorlatilag állandóan meggyűlt a baja a rendőrséggel.

A Nashville-be költözéskor sem hagyott alább ez az életmód, azonban minden megváltozott a Miami Egyetemen, ahol a foci lett Rock szerelme. A sztorit viszik tovább, és belekóstolhatunk abba is, hogy Dwayne Johnson miként lett az egyik legmenőbb pankrátor, akinek arénák zengték a nevét, amikor ringbe lépett.

Természetesen nincs az a CGI, hogy Rock el tudja játszani a gyerekkori önmagát, de a készítők minden epizódba bele akarják csempészni. Szerintem már az is bőven jó lenne, ha ő narrálná az egészet.

Amint van premierdátum és előzetes, rögtön mutatjuk.

Borítókép: NBC Universal Media

Legolvasottabb hírek